top of page

Werken met cijfers, dat is mijn passie

 

Mijn naam is Gertie Quaedvlieg en sinds juni 2015 ben ik actief als zzp'er in de administratieve sector. Cijfers zitten in mijn bloed. In mijn jeugd al hield ik mij bezig met 'cijferwerk', als caissière bij de toenmalige Edah. Daar zat ik na sluitingstijd de kassa-lades te tellen, samen met de hoofd caissière. Zij had toen al in de gaten waar mijn passie lag. Inderdaad, bij cijfers.

 

Na de Havo koos ik dan ook een administratieve vervolgstudie. Ik ging naar de Meao en liep stage bij Drukkerij van der Marck in Roermond. Nog voordat ik eindexamen had gedaan kon ik er aan de slag als administratief medewerker. Na een paar jaar werd de drukkerij helaas gesloten, maar ik vond al snel een nieuwe uitdaging bij Thuiszorg Midden-Limburg. Ik heb daar op verschillende afdelingen gewerkt met .... cijfers (en mensen). Een vast contract was ook in die tijd al zeldzaam. En dus kwam ik in 1997 bij een nieuwe werkgever: reclamestudio Coppen, later Coppen communications+marketing. De eerste jaren bestond de afdeling Financiën bij Coppen uit meerdere personen. Maar sinds juli 2009 stond ik er alleen voor. Van administratief medewerker werd ik senior boekhouder. En de huisaccountant? Die had het makkelijk. Zelden dat hij in 'mijn boeken' iets vond dat gecorrigeerd moest worden.

 
Maar toen kwam de financiële crisis. Mijn dienstverband werd teruggebracht naar 50%. Een nieuwe kans, zo zag ik het en zie ik het nog steeds. Met Cijferwerk Roermond zet ik mijzelf graag op de kaart als uw administratieve en boekhoudkundige hulp!  

Wat ik het allerliefste heb? Dat u uw schoendoos met bonnen op mijn bureau zet. Ik maak er dan een inzichtelijk financieel plaatje van waar een bevoegd accountant alleen nog maar een handtekening onder hoeft te zetten. Die garantie geef ik u.
 

Heb ik uw interesse gewekt? Ik wil graag kennis met u maken. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Werkzaamheden
  • Administratief werk

  • Boekhoudkundig werk

  • Complete boekhouding

  • Aanvraag belastingtoeslagen

  • IB aangifte

bottom of page